Leuk je te ontmoeten!

Een goed leven of een geweldig leven? Wat wil jij? Ik geloof dat iedereen in staat is om meer uit het leven te halen. Het is mijn missie dat jij de beste versie van jezelf wordt.

Over mij

Ik ben Aniek Aarsman. Ik woon in het mooie Breda. Na mijn studie Voeding & Diëtetiek en Gezondheidswetenschappen ging ik solliciteren. Maar een baan vinden was niet zo makkelijk. Mijn zelfvertrouwen kreeg een deuk. Vele afwijzingen verder vond ik een baan. Maar dat bleek niet de baan te zijn waar ik gelukkig van werd. Wat dan wel eigenlijk?

Daar begon een zoektocht naar wie ik was. Waar ben ik goed in? Wat wil ik nu écht? Wat vind ik belangrijk? Met hulp van trainingen, coaches en vele zelfhulpboeken ontdekte ik wat mij paste en waar ik blij van werd. Coaching bijvoorbeeld. Mensen helpen. Impact maken.

Ik geloof dat je tijd op aarde simpelweg te kort is om een leven te leiden dat niet bij je past, waarin je je laat tegenhouden door angst en waarin je niet gelukkig bent.

Het is mijn missie om jou te begeleiden naar de beste versie van jezelf: gezonder, zelfverzekerder en stralender.

Wat doe ik voor jou?

Mijn coaching is gericht op gelijkwaardigheid en openheid. En op actie en transformatie. Want als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Door anders te doen, komen er andere resultaten: een (nog) leuker en gezonder leven.

Het maakt mij niet uit waar je vandaan komt of wie je bent, jij hebt zelfvertrouwen, kent je eigen grenzen en weet wat jouw hart je vertelt. Jij hebt alles in huis om je eigen weg te bewandelen. Ik wil je daarin begeleiden.

Typisch Aniek 

 • Het brein fascineert mij. En boeken over persoonlijke ontwikkeling, daar ben ik verzot op. Het liefst boeken over voeding, gezondheid, mindset, gedrag en geluk.
 • Mijn kernwaarden zijn: groei, vitaliteit, verbinding, moed en integriteit.
 • Dansen doe ik graag. In de woonkamer of in de kroeg.
 • Ik ben graag in de natuur: wandelen, bootcamp, varen of op een fijn plekje genieten van het natuurschoon.
 • Avontuur ga ik niet uit de weg. Zo ga ik soms net voor zonsopkomst het bos in. Het is echt magisch om het bos (en de dieren) te zien en horen ontwaken.
Opleidingen & cursussen

Opleidingen & cursussen

 • Opleiding tot transformationeel coach, erkend door de International Coaching Federation (ICF)
 • Training Intuïtief Eten
 • Training Luister naar je intuïtie
 • Jaarprogramma 365 Dagen Succesvol
 • Cursus Mindful Run
 • Cursus zenmediatie bij Zen.nl
 • Master Health Education & Health Promotion (gezondheidswetenschappen)
 • HBO Voeding & Diëtetiek

Wat anderen zeggen

Ik werd mij bewust van mijn patronen en kon er daardoor bewust voor kiezen om het anders te doen.
Foto review Maaike
Maaike, zorgmedewerker
Met haar rustige houding en doortastendheid heeft zij mij iedere keer weer verrast om vanuit een ander perspectief te laten kijken.
Paul foto coachee
Paul, general manager
Dankzij haar rustige en accepterende houding zette Aniek mij stil en kwam ik tot de essentie. Ik weet wat ik wil en durf dit te laten horen.
Marcella , GZ-psycholoog
Als je iemand zoekt die zelf rustig blijft en jou uitdaagt om aan een oplossing te werken, dan ben je bij Aniek aan het juiste adres.
Sam, tax manager

Interesse om jezelf te ontplooien? Neem snel contact op!