Coaching

Voor een geweldig en vitaal leven

Loopbaan

Loopbaan

Je carrière loopt soms anders dan gepland. Een reorganisatie, een andere functie of omdat je geen idee hebt wat je wilt. Wil jij een nieuwe start maken? Of wil je juist je huidige baan nog beter vormgeven? Dan is loopbaan coaching wat voor jou.

In een coachtraject krijg je meer inzicht over jezelf en welke werkomgeving er bij je past. Je ontdekt welke mogelijkheden er nog meer zijn. Samen maken wij jouw talenten en passies helder, zodat jij kunt floreren en succesvol wordt in je carrière.

Leefstijl

Leefstijl

Bewegen met plezier, gezond eten, tijd voor jezelf en een goede nachtrust. Allemaal belangrijk voor je gezondheid. Toch blijft het lastig om daar balans in te vinden.

Met coaching help ik je om stappen te zetten naar een bewustere levensstijl. En leer je nieuwe gewoontes die voor je gezondheid gaan werken. Het draait hierbij om balans en het leren van nieuwe patronen. Zo wordt gezond gedrag automatisch voor je. 

Personal coaching

Personal coaching

Een authentiek leven is een verdomd mooi leven: je leeft volgens je eigen regels en waarden. Dat geeft rust, balans en voldoening. Bij een authentiek leven weet je wie je echt bent en maak je keuzes die bij je passen.

Met persoonlijke coaching help ik jou bijvoorbeeld te ontdekken waar je echt energie van krijgt, wat je wil bereiken in het leven of wat je misschien mag loslaten. Ik help je om diepgaande verandering in je gedrag, mindset en leven te creëren. Je dromen na te jagen. Je leven naar een next level te brengen.

Ervaringen van anderen

Lees de reviews over hoe anderen coaching met mij hebben ervaren.

Dankzij haar rustige en accepterende houding zette Aniek mij stil en kwam ik tot de essentie: dat wat voor mij echt belangrijk is. Vanuit daar kon ik beter richting bepalen. Het gaf mij meer zelfvertrouwen en assertiviteit. Ik weet nu wat ik wil en durf dit te laten horen.
Marcella, GZ-psycholoog
De afgelopen periode heb je mij gecoacht op het gebied van mijn leefstijl en slapen. Door de vragen die Aniek stelde kwam ik op antwoorden waarmee ik aan de slag kon gaan. Ik werd mij bewust van mijn patronen en kon er daardoor bewust voor kiezen om het anders te doen.
Foto review Maaike
Maaike, zorgmedewerker
Het maakt bij Aniek niet uit welk issue je tijdens een gesprek inbrengt. Zij is het “instrument” dat je kan gebruiken tot een beter zelfbeeld over je gedrag.
Paul foto coachee
Paul, general manager
Aniek is een prettige coach om mee te sparren, zij stelt goede vragen en heeft mij zelf een aantal goede stappen laten nemen naar een energierijker leven.
Sam, tax manager

Wil jij jezelf verder ontplooien? Zet dat eerste stapje en neem contact op!